Wij, Inge en Jenny, krijgen sinds kort privéles van Sena. Door een tip van Peter Verzijl en Laudi Vrancken, zijn we bij Sena terecht gekomen. Wij wonen in Zeeland en volgen ruim drie jaar buikdanslessen in Goes. We wilden meer verdieping en gingen naar de selectiedag van de verdiepingscursus Oriëntaals dansen in Utrecht.
Wij waren niet door de selectie heen gekomen en Laudie heeft letterlijk tegen ons gezegd: Bij armen is het belangrijk dat ze vertrekken vanuit je centrum en een organisch geheel zijn met de rest van je lichaam. Bij jullie leven de armen nog teveel een eigen leven. Daarnaast hebben jullie een aantal basistechnieken als twist, hipdrop en combinaties nog niet goed gehad. Dat is een kwestie van goede uitleg krijgen en veel oefenen. Daarmee worden jullie ook zekerder en vrijer in je dans en wordt een improvisatieopdracht veel gemakkelijker. Sena kan jullie vast verder helpen.
Wij hebben contact opgenomen met Sena en ze was gelijk bereid om een datum te plannen. Nu volgen we privéles bij Sena. Ze geeft echt heel goed les. Bewegingen doet ze herhaaldelijk voor en ze ziet zo gelijk of er zwakke plekken zijn in de uitvoering. Het aanleren van het ritme met de juiste benaming is ook bijzonder om te ervaren, wij hadden er zelf nooit van gehoord en is een hele mooie manier om de basis goed onder te knie te krijgen. Er zijn zoveel stijlen in het buikdansen, echter alles begint met een goede basisuitvoering en niet te vergeten de houding!!
Onze ervaring met Sena is eigenlijk fantastisch, wij hebben zeker geen spijt van het nemen van deze stap en hopen nog heel lang les te mogen volgen bij haar. We hopen uit te groeien tot zelfverzekerde buikdanseressen met een eigen touch!!!
Dansgroetjes van Inge en Jenny

 

Het is heel fijn om met een fantastische docente als Sena te werken. Ze schenkt veel aandacht aan sfeer, techniek, gevoel en je persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier krijg je echt goed de kans om je dans bij te schaven daar waar het nodig is voor jezelf. Het is best hard werken, maar bovenal ook erg gezellig. Een echte aanrader dus! Sena bedankt.
Sandra, dansassistente.

 

Omdat ik mij graag verder wilde verdiepen in de baladi – stijl en Sena hierin gespecialiseerd is, heb ik gevraagd of het mogelijk was om in deze unieke en bijzondere dansstijl privéles te krijgen. Het voordeel van het volgen van privéles, naast het volgen van de lessen in een groep, is dat de privéles helemaal afgestemd is op jou persoonlijk als danseres. Je kunt zelf aangeven waar je graag aan zou willen werken (sierlijke handen, armen, benen, ruimtegebruik, performance etc.)
Tijdens de privélessen is er daardoor meer oog voor het uitvoeren van de details van de danshoudingen en bewegingen. Hierdoor is er (nog) meer individuele en deskundige aandacht voor je kwaliteiten en vooral ook voor je verbeterpunten!
Er is extra tijd en ruimte beschikbaar om duidelijk te krijgen hoe en op wat voor manier jij persoonlijk een bepaalde beweging beter onder de knie kunt krijgen. Naast de bewegingskwaliteiten van de dans komen ook houding, expressie en muziekinterpretatie aan bod.
Ik vind het erg leuk dat je voor de lessen je eigen muziek kunt uitkiezen. Het is op deze manier mogelijk om jouw favoriete muziekfragmenten te analyseren en meerdere malen te beluisteren, zodat je op geheel eigen wijze vorm kunt geven aan de muziek met je eigen (dans)creativiteit. Dit is natuurlijk erg handig bij de voorbereiding van een optreden.
De privé lessen bij Sena ervaar ik als zeer leerzaam en inspirerend, waarin naast het ‘serieuze werken’ ook altijd ruimte is voor humor. Ik vind het prettig om deze lessen bij haar te volgen omdat zij deskundig is en integer blijft aan de oorspronkelijke oriëntaalse stijl. Sena kan op een liefdevolle manier, eerlijke, opbouwende kritiek en bruikbare tips geven waardoor je groeit als danseres en als persoon.
Joan, Rotterdam, maandaglessen.

 

Ik wil graag laten weten dat ik de privélessen van Sena altijd een feestje vind!
Afhankelijk van de vraag waarmee je komt, helpt Sena je met je techniek, choreo of dingen die je tegenkomt in je dansen en welke je uit wilt diepen. Ik heb al eens een baladi privéles gedaan en een choreo les. Ook heeft Sena mij geholpen bij het opzetten van een eerste les buikdansen die ik moest geven aan jonge meiden.
Kortom, ze is van alle markten thuis! Ik heb verschillende privélessen van Sena gehad en ik kom elke keer weer geïnspireerd terug.
Petra, Rotterdam, maandagavond

 

Ik heb een aantal privélessen bij Sena gevolgd. Ik ben blij met haar enthousiasme en kennis en vooral omdat zij kijkt hoe jij zelf je kan ontwikkelen als danseres. Ik waardeer het harde werken, de tips en het vermogen van Sena om je het vertrouwen te geven wat nodig is om te komen waar je wilt komen. Het één op één werken bevalt mij heel goed en ik ben zeker van plan om nog meer privélessen te volgen.
Sena heeft zoveel ervaring dat ze kan zien wat jou beweegt en hoe je het best tot je recht zal komen. Ik had al een voorliefde voor de baladi die voor mij alles heeft. Je kan heel je ziel en zaligheid erin kwijt. Dankzij Sena is die liefde voor de baladi alleen maar groter geworden. Ik hoop dat we nog veel dansuren samen door kunnen brengen.
Liefs Marion, Breda

 

Privélessen bij Sena zijn voor mij een waar feestje. Door een ontspannen en gezellige sfeer neer te zetten voel je je er direct thuis.
Hard werken aan je techniek en persoonlijke dansontwikkeling wordt beloond door een brede enthousiaste glimlach waardoor
je eigenlijk alleen nog maar meer wil. Thanhxx Sena.
Joyce/Farah

 

Er zijn genoeg buikdansleraressen in Nederland. Maar goede buikdansleraressen zijn echter dun gezaaid. Sena is daar een van.
Ze heeft kennis van zaken, kan goed uitleggen en begeleiden. Bovendien is ze oprecht en authentiek. En vergeet niet de lol en humor,
die krijg je als extraatje erbij! Bovendien is ze thuis in vele stijlen en is ze een geweldige choreografe.
Als je veel wilt leren en vooruit wilt, dan moet je bij Sena zijn!
Lourdes (Farah Yamila)